Over Jademo

Familiale onderneming

JADEMO NV is een toonaangevende familiale onderneming, gespecialiseerd in het versnijden en commercialiseren van zeugen –en varkensvlees in Europa en daarbuiten.
Reeds drie generaties lang hebben wij een onbetwistbare ervaring in de sector. Dit in combinatie met onze gedeelde waarden: kwaliteit, kennis & flexibiliteit, zorgt ervoor dat we een trouw klanten –en leveranciersbestand hebben opgebouwd.

Familiale onderneming

Kwaliteit

In onze sector is kwaliteit van cruciaal belang. Zo zijn we niet alleen gecertificeerd door externe kwaliteitsorganisaties zoals IFS, BRC, ACS maar zorgen we ook dat onze medewerkers meerdere keren per jaar in-house trainingen krijgen inzake kwaliteit, hygiëne & veiligheid op de werkvloer.

Kennis

De jarenlange ervaring in de sector zorgt ervoor dat we klant specifieke producten kunnen afleveren. In gezamenlijk overleg trachten wij dé snit aan te leveren, perfect voor uw productieproces.

Flexibiliteit

Een kenmerk dat we niet alleen bezitten op gebied van productspecificaties, maar dat ook eigen is aan ons logistiek platform. We beschikken over een eigen vloot die dagelijks de Belgische en buitenlandse markten belevert, alsook doen we beroep op transporteurs om de producten zo snel mogelijk bij de klant te brengen. 

Belangrijke speler

Door deze waarden zijn we uitgegroeid tot belangrijke speler en verwerken we meer dan 200.000 kilogram zeugen en jonge varkens op dagelijkse basis, dit in samenwerking met een team van 140 vakmensen. Hierbij streven we steeds de hoogste kwaliteit na volgens de strengst gangbare normen.
Op regelmatige basis  investeren we met als doel de efficiëntie en kwaliteit van het productieproces te verhogen. Hiernaast kijken we ook hoe we als bedrijf onze ecologische voetafdruk kunnen verminderen. Zo hebben we 1.200 zonnepanelen, goed voor 265.412 kWh op jaarbasis, voldoet onze volledige transport vloot aan de laatste Europese normen en trachten we de term “duurzaamheid” over te dragen naar al onze medewerkers via allerlei initiatieven.

Belangrijke speler

Producten

Onverpakt vlees

Traditionele snitten alsook maatwerk in samenspraak met de klant

Voorverpakt vlees

Verpakkingslijn, folie, vacuüm, weeg -en etiketteerlijn

Diepgevroren vlees

Geautomatiseerde invriestunnels en opslagcapaciteit van 2.500 ton

©Jademo N.V. S.A. 2022 - Privacy & disclaimer

TNT - Tallieu & Tallieu